Διαφήμιση στο Facebook

diafimisi_sto_facebook

Διαφήμιση στο Facebook

Διαφήμιση στο Facebook

Διαφήμιση στο Facebook. Οι διαφημίσεις του Facebook μπορούν να είναι όσο απλές ή εξεζητημένες θέλετε. Επικοινωνήστε μαζί μας να δημιουργήσουμε και να προβάλουμε την διαφημιστική σας εκστρατεία χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που προσφέρει Facebook Ads για την επιχείρηση σας, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της.

Πάνω από δύο δισεκατομμύρια άτομα χρησιμοποιούν το Facebook κάθε μήνα. Όποιο κοινό κι αν θέλετε να προσεγγίσετε, λοιπόν, θα το βρείτε εδώ. Οι διαφημίσεις στο facebook εμφανίζονται στο δεξί κάθετο μέρος της ροής δεδομένων, των φωτογραφιών και των εταιρικών σελίδων.

Κάθε διαφήμιση αποτελείται από τίτλο, σώμα κειμένου και εικόνα. Όταν κάποιος κάνει κλικ σε αυτή, οδηγείται στο site σας στο e-shop ή στην εταιρική σας σελίδα στο facebook όπου βλέπει πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα και τις προσφορές σας.

Μπορούμε να επιλέξουμε για την διαφημιστική σας καμπάνια το Facebook, το Instagram, το Messenger, το Audience Network ή σε όλα αυτά μαζί, όπως επίσης να επιλέξουμε την προβολή διαφημίσεων σε συγκεκριμένες φορητές συσκευές.

Μέρος της αποτελεσματικότητας των διαφημίσεων στο facebook οφείλεται στη μεγάλη γκάμα επιλογών στόχευσης. Στοχεύουμε τις διαφημίσεις μας έτσι ώστε να εμφανίζονται μόνο σε άτομα που καλύπτουν ένα συνδυασμό επιλογών στόχευσης που εμείς επιλέγουμε, όπως:

  • Τοποθεσία – με βάση την πόλη, το νομό ή τη χώρα.

  • Δημογραφικά στοιχεία – με βάση την ηλικιακή κατηγορία, το φύλο ή μια συγκεκριμένη γλώσσα.

  • Προτιμήσεις και ενδιαφέροντα – Ποια είναι τα χόμπι των πελατών σας; Τι τους ενδιαφέρει περισσότερο; Η διαφήμιση μέσω αναζήτησης, στοχεύουμε στις λέξεις που αναζητούν οι άλλοι, στο Facebook στοχεύουμε άτομα με βάση τα ενδιαφέροντά τους. Για παράδειγμα, μπορούμε να ορίσουμε ότι η διαφήμισή σας θα εμφανίζεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για προϊόντα σπιτιού και κήπου.

  •  Εκπαίδευση και εργασία – Μπορείτε να θέσετε ως στόχο της εκστρατείας άτομα με συγκεκριμένο μορφωτικό επίπεδο (π.χ. μόνο απόφοιτους πανεπιστημίου).

Άλλες μέθοδοι διαφήμισης στο facebook που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα είναι:

  • Εκπτωτικά κουπόνια

  • Retargeting

Το ποσό που μπορούμε να επενδύσουμε στην διαφημιστική σας καμπάνια μπορεί να ξεκινάει από 1€ τη μέρα, χωρίς να υπάρχει κάποια δέσμευση χρόνου.

Από τη στιγμή που θα αρχίσει να προβάλλεται η διαφήμισή σας, παρακολουθούμε την απόδοση της. Επεξεργαζόμαστε  την διαφημιστική εκστρατεία σας ανάλογα με την στόχευση και την αποτελεσματικότητα που θέλουμε  και κάνουμε τις κατάλληλες προσαρμογές.