Advertorial Marketing

Advertorial marketing

Advertorial Marketing

Advertorial Marketing

Advertorial Marketing . Το Advertorial marketing είναι η διαφημιστική ενέργεια μίας επιχείρησης που γίνετε μέσω αρθρογραφίας και σε μορφή ενημέρωσης.

Λόγο των δυνατοτήτων του διαδικτύου αυτό δεν περιορίζετε μόνο σε μορφή κειμένου αλλά μπορεί να έχει πολύπλευρες μορφές και μηχανισμούς εκμετάλλευσης από μια επιχείρηση.

Παράδειγμά: μέσα σε μερικά άρθρα που συνθέτουν το πλάνο της Advertorial στρατηγικής που δημιουργούμε για μία επιχείρηση τοποθετούμε βίντεο, μπάνερς ακόμα και τα social media που διαθέτει η επιχείρηση.

Κάνουμε χρήση όλων των δυνατοτήτων που υπάρχουν στοχεύοντας το παλαιό και νέο κοινό για την εκάστοτε επιχείρηση ή πολιτικό πρόσωπο. Το Advertorial marketing λειτουργεί και ως δούρειος ίππος απέναντι στον ανταγωνισμό γιατί δημιουργεί το κλίμα στην συνείδηση του καταναλωτή. Η  επιχείρηση που  κάνει χρήση του Advertorial marketing είναι καλύτερη από τον ανταγωνιστή της γιατί τον παρουσιάζει ως υποδεέστερο στο κοινό.

Μία Advertorial καμπάνια λειτουργεί με επίκεντρο στην διέγερση του αισθήματος της αρχής της αυθεντίας. Έτσι μέσα από την συνεχόμενη δράση υιοθετείται ως απόλυτο και δεδομένο από την συνείδηση του καταναλωτή.

Η JUNCTION.GR λειτουργεί το Advertorial Marketing μέσω των δικών της ιστοσελίδων του ABOUTWOMAN.GR, LOVE-ANIMALS.GR και του  THEPEOPLE.GR. Οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν οφέλη εκμεταλλευόμενοι το Advertorial marketing που προσφέρει ως υπηρεσία η JUNCTION.GR.

H Advertorial καμπάνιες αν έχουν εφαρμόσει σωστά την στρατηγική του Remarketing C.B.C.M.2 και τακτικές Growth hacking και Growth virility μπορεί να πιάσουν ποσοστό ικανοποιητικό Convertion ratio με αποτέλεσμα να αυξηθούν σημαντικά οι πωλήσεις μίας επιχείρησης.

Εκτός όμως από την μεγάλη αύξηση των πωλήσεων εφαρμόζοντας καμπάνιες Advertorial marketing ενδυναμώνουμε πολύ και την αναγνωρισιμότητα  του Brand. Αυτό επιτυγχάνεται και έχει θετικά αποτελέσματα για την επιχείρηση όταν μία καμπάνια Advertorial είναι συνεχόμενη. Με αυτό τον τρόπο η επιχείρηση μας στην συνείδηση του καταναλωτή ως LEADER και ως κορυφαία επιλογή.

Δημιουργούμε ένα πολύ δυνατό SΕΟ σε όλα τα άρθρα  με ταυτόχρονη SEM διαφημιστική καμπάνια, ώστε να βγαίνουν στην κορυφή της αναζήτησης όλων των μηχανών αναζήτησης του διαδικτύου. Η δημιουργία των άρθρων και των δημιουργικών γίνετε από την ομάδα του JUNCTION.

Επικοινωνήστε μαζί μας. Συμπληρώστε με τα στοιχεία σας την παρακάτω φόρμα και γράψτε μας τις ανάγκες της επιχείρησης σας για μία καμπάνια Advertorial marketing στις δικές μας ιστοσελίδες ABOUTWOMAN.GR, LOVE-ANIMALS.GR και THEPEOPLE.GR